Tänkte jag skulle chockera er alla!

2010-11-05 @ 14:43:55
Med att faktiskt skriva inlägg här två dagar i rad!! :P


Imorgon har vi en liten Kroatien reunion o åker med kryssning!! Om jag hade valt så hade jag nog inte riktigt valt denna kryssning, Nordman ska spela o det är ingen favorit för mig! Snarare tvärtom, har väldigt svårt för honom!! Åh som det inte vore nog, så va Malin in på Vinkings hemsida, o där står det så här:

Cinderellakryssning med spökstämning och Nordman

Halloween står för dörren och på Cinderella väntar personal i stilenlig klädsel, skrämmande skratt, läskigt goda drinkar, rökpuffar och mycket annat.
Nordman uppträder i Fun Club, bara det är värt en resa. Gissa om hans klädsel blir Halloweeninspirerad. Filmen "Thriller" visas på storbildskärm. Ja, hela fartyget är skrudat i bästa Halloweenstil den 6/11.
Klä gärna upp dig för den här temaavgången, det ökar stämningen.

Haha.. Hm.. undra vad det kommer vara för folk där?? Jaja.. det återstår o se.. åh har ni tur kanske det kommer en rapport på sönag också!! :)Idag slutar jag kl tre, så himla skönt.. Då sticker jag till stallet direkt för att tömköra pållen innan det blir mörkt! Efter det har Malin lyckats övertala mig att jag ska hänga på henne o Fia på afterwork.. Är lite osäker! Men det kommer nog bli så, för att de har gratis mat o jag slipper laga!! hehe.. Perfekt! ;)Förresten, i ett tidigare inlägg skrev jag om den där fartdåren när jag o Jossan var ute o red! Vi skickade ju ett brev till honom samt en borschyr där det stod hur man som bilist ska uppföra sig när man möter en häst i trafiken.. Åh om vi säger så här, han kan inte ha läst den!!!! Åh han ljuger så han tror sig själv?!?
Men men, orkar inte lägga energi på nån knäppskalle som honom!!
Det var mest skrattretande att läsa hans brev!!


Ha en super trevlig helg allihopa, det ska jag ha! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback