Slut på ett era..

2010-11-16 @ 22:49:05
Japp, i fredags jobbade jag sista dagen på Länsförsäkringar! Tänk att jag jobbat där i nio år! Time flies..

Ialla fall har jag jätte goa kollegor! Jag hade bjudit in en massa folk på fika o det kom säkert runt 40-50 st! Åh så hade de haft insamling.. Så jag fick massa fina grejer!!Tack alla goa kollegor för de fina presenterna! :)

Jag kommer att sakna dem såååå mycket!!! Det blir ju väldigt stor skillnad.. Från att ha jobbat på ett kontor med 130 pers till att sitta i köping med en gubbe... Okej totalt sett är de ju 7 st, men ändå!
Jag ser veeerkligen fram emot att börja jobba på det nya stället, men det kommer bli en stor omställning om man ser till det sociala! Men i höst är jag tillbaka i stan igen, o då kan jag luncha med alla igen, så då blir det ju nästan som vanligt igen! :)

Fast jag tror jag fortfarande inte har förstått att jag faktiskt har slutat på LF... Men måste erkänna att när jag satt o skrev mitt "hejdå-mail" så blev jag sentimental o ledsen! Men nu när jag är hemma o har semester, så känns det precis som semester!!

Fast när jag åker till nya jobbet så kommer det nog gå upp för mig! Ska bli sååå kul!! Åh spännande!
Men först tre veckors semster som sagt var! :D

Tänk vad det är grejer som man vill göra när man har semester.. det är nästan så att man blir lite stressad.. Fast jag försöker att ta det ltie som det kommer! :) Idag har jag ialf varit duktig!! Började med att storstäda köket.. har tom dammsugit bakom spisen o skurat kylskåpet! Blev som ett nytt kök! :)
ÅH sen åkte jag till stallet i det suuuper härliga vädret! Det var nästan som det var vår istället för höst/vinter.... solen lös o det droppade från träden o snön var på G att smälta bort! Tänk om det kunde vara så! :P Underbar tanke! Men så var det inte..
Sen har jag äntligen tagit mig i kragen o bytt till vinterdäck! Bättre sent än aldrig.. fast ändå i sista sekund!!
Så nu kan jag köra till Fia (min tränare som bor i Fjärdhundra) imorgon fm utan problem! :)

Dock är jag lite orolig.. för att Leo visar tecken på att han har urinsten igen! Suck! Varför är det alltid så när jag ska åka iväg?? Pratade med strömsholm o de sa att jag inte behövde åka in med honom ikväll pga att han faktiskt kissar några droppar o sen äter o dricker han normalt.. men ska ringa Djurkliniken imorgon o försöka få dem att skriva ut pencilin imorgon, det brukar hjälpa! Håll tummarna att det inte blir värre!

Nähe.. nu är det bedtajm!

Tänkte jag skulle chockera er alla!

2010-11-05 @ 14:43:55
Med att faktiskt skriva inlägg här två dagar i rad!! :P


Imorgon har vi en liten Kroatien reunion o åker med kryssning!! Om jag hade valt så hade jag nog inte riktigt valt denna kryssning, Nordman ska spela o det är ingen favorit för mig! Snarare tvärtom, har väldigt svårt för honom!! Åh som det inte vore nog, så va Malin in på Vinkings hemsida, o där står det så här:

Cinderellakryssning med spökstämning och Nordman

Halloween står för dörren och på Cinderella väntar personal i stilenlig klädsel, skrämmande skratt, läskigt goda drinkar, rökpuffar och mycket annat.
Nordman uppträder i Fun Club, bara det är värt en resa. Gissa om hans klädsel blir Halloweeninspirerad. Filmen "Thriller" visas på storbildskärm. Ja, hela fartyget är skrudat i bästa Halloweenstil den 6/11.
Klä gärna upp dig för den här temaavgången, det ökar stämningen.

Haha.. Hm.. undra vad det kommer vara för folk där?? Jaja.. det återstår o se.. åh har ni tur kanske det kommer en rapport på sönag också!! :)Idag slutar jag kl tre, så himla skönt.. Då sticker jag till stallet direkt för att tömköra pållen innan det blir mörkt! Efter det har Malin lyckats övertala mig att jag ska hänga på henne o Fia på afterwork.. Är lite osäker! Men det kommer nog bli så, för att de har gratis mat o jag slipper laga!! hehe.. Perfekt! ;)Förresten, i ett tidigare inlägg skrev jag om den där fartdåren när jag o Jossan var ute o red! Vi skickade ju ett brev till honom samt en borschyr där det stod hur man som bilist ska uppföra sig när man möter en häst i trafiken.. Åh om vi säger så här, han kan inte ha läst den!!!! Åh han ljuger så han tror sig själv?!?
Men men, orkar inte lägga energi på nån knäppskalle som honom!!
Det var mest skrattretande att läsa hans brev!!


Ha en super trevlig helg allihopa, det ska jag ha! :D

Booooring!!

2010-11-04 @ 16:01:45
Som jag skrivit förut så sitter jag ju kvar på mitt gamla jobb, fast jag har sagt upp mig.. problemet är ju att jag inte får jobba med mina kunder längre...
Jag har försökt att haft lite projekt varje dag, leta jobb, lghter, hästar åt kompisar, surfat efter vad jag vill ha för mobil... osv! Dessa projekt har ändå fått dagarna att gå relativt fort... Men idag vet jag inte vad ajg ska göra!??? Det är bara sååååå tråkigt!!! Håller på att få spunk!!!!

Som tur är så är det bara en veckas arbete kvar! Jag behöver verkligen semester mellan jobben!! För så här uttråkad o omotiverad som jag är just nu har jag aldrig varit!! SÅ behöver verkligen ladda om batterierna!
Att inte ha nåt att göra blir en inre stress.... jag klarar av att ha en stress pga att ha mkt att göra, men den här stressen man får när man inte har nåt att göra är hemsk!!!

Sedan lunchen idag har jag fått ett ynkaste telefonsamtal... Resten av tiden har jag surfat på facebook, aftonbladet, hästtidningar mm... men till slut orkar man inte ens surfa! :(

Jaja... nu tänker jag gå hem om fem minuter!! Då bär det ut till friheten!!!
Då är det motion av Bellton som gäller, lite klättring står på schemat idag! Och sen ska jag hem o äta o efter det ska jag åka till Anna-Karin (jobbarkompis) o rida lektion på hennes dressyr häst!! Hon har höga mål för mig!! Haha..
Detta fick jag i ett mail av henne i onsdags:

"Vi ska träna på förberedande arbete för att kunna göra saxen i galopp.
Sedan ska det bli skritt piruetter så att du kan göra en galopp piruett.
Tänkte även att du ska rida på kandaret.
För jag tycker inte att du ska starta en lägre klass en Lätt A5.
Och då får man välja mellan träns och kandar."

Det är härligt att hon har sånna höga tankar o mål för mig!! :) Men det roliga  är att LA5 är nu mera ändrat till MSV. Så hon tycker att min första dressyrtävling i hela mitt liv ska jag starta en MSV direkt!! :P Hon är galen!! Haha.. men men, vi får väl se hur kvällens lektion artar sig först! Har ju inte ens suttit på hästen förut!

Nähe, nu springer tiden iväg... Roligt att skriva, kanske borde blogga lite mer på jobbet för att få tiden att gå.. det är bara det att motivationen om vad man ska skriva om är ju inte på topp när man är uttråkad...

Jaja.. Ha en skön torsdags kväll! :)

Välkommen hem matte!!

2010-11-01 @ 17:33:55
Jag har tydligen ena riktiga partymissar hemma!!
För när jag kom hem från jobbet idag så hade jag missat värsta festen!!


Som en kompis sa, de har väl sett hur du gör om lördagskvällarna.. haha..

Men nja.. Jag brukar inte öppna mina vinflaskor så här... Detta är ju alkohlmissbruk!! Haha...

Var lagom glad!! Hmpf... Tur att de är söta!!