Fälttävlansträning i Strömsholm! :D

2010-06-12 @ 07:40:37
Jag har ju bestämt mig för att jag och Bellton äntligen ska debutera fälttävlan i år!! Laughing Så då måste vi ju sätta fart att träna.. För tävlingen är i Baståsen den 4 juli, så det är ju inte så långt kvar!! Åh vi har ju inte tränat fälttävlan på 2 år! Okej att vi har hoppat lite i vår terrängbana, men det är ju inte samma sak!

Iallafall hittade jag en träning på Strömsholm för Lena Bredberg , som jag har tränat för 2 ggr förut. Hon är B tränare i fälttävlan och kommer från Sthlm. Hon är verkligen jätte bra och hon förstår sig på hetsbullen Bellton! Tongue out

Så i tisdags åkte vi till Strömsholm! Åh efter denna träning så kan jag meddela att ALLA andra fälttävlansträningar jag har varit på har varit värsta barnleken i jämförelse med denna!! Vi hoppade alla möjliga konstiga hinder.. Vad sägs om studs ner i vattengraven, hus, 1m hög stock, en jätte rundel på 1.10??? Åh vi körde banor hela tiden!!

Bellton skötte sig super!!! Det var bara piloten som ibland blev lite skrajsen o tvekade nångång så att Bellton fick chansen att smita förbi... Men allt som allt så var han super duktig!! Åh jag är nöjd både med hans o min insats!! Laughing

Fast jag måste erkänna att det är med lite skräck-blandad-förtjusning man hoppar ibland!! Tongue out Fast det var verkligen en självförtroende kick!!! Nu kan inget stoppa oss..
Åh årets premiärtävling som är imorgon känns lätt som en plätt i jämförelse med tisdagens träning!!! SmileHopp över stock och sten!!Plask!
Jag vet inte vem som tycker det är roligast att hoppa terräng...
Jag eller Bellton?? :)Mera plask! :D

Hopp över en meters hög o bred stock!!Gult hus...Rött hus!Studs ner i vattnet..Åsa och Victor och Annika (som äger Bellton).Två sekunder tidigare höll jag på att dopp!!! :P Därav mitt stooora leende och att tyglarna bara hänger!!
Men jag slapp bada... :DHoppar stock åt andra hållet!Upp från vattnet!!Efter dagens träningspass var både jag och hästen nöjda med våra insatser!!! :)Puss på min älskling!!

Åh sist en liten bild på snyggingen när han posar!! ;)Det finns en massa fler bilder om ni klickar på denna länk:
http://www.pixbox.se/alb_show_id1187542_page0.html

Dock är de i väldig konstig ordning.. Pga att vi hade två kameror med oss så blev det så.. Först kommer korten med min kamera som Åsa och Becka har tagit, o sen kommer bilderna som Emma tog!!

Tack för alla kort tjejer!! :)
Åh TACK Annika för att du alltid ställer upp!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback