Schitzofren häst...

2010-06-21 @ 22:26:50
I söndags så var det tävling för mig och Bellton igen! Denna gång skulle vi till Sala. Åh jag kan säga så här... dagen började inte så bra! Undecided Jag hade låtit Bellton stå inne för att det var mörka moln på himlen kvällen innan och jag inte ville att han skulle bli blöt o kall. Classic stod oxå inne, men i andra delen av stallet.
Åh när jag kom på söndagsmorgonen höll han bokstavligen på att riva stallet, stod o stegrade sig o var helt toookig!!
Väl framme på tävlingsplatsen så var det kaos på framridningen... Det gick helt okej o rida fram i skritt o trav, men när jag skulle galoppera så slog det slint i huvudet på Bellton... Yell Åh han bara studsade på stället... Kunde inte ens gallopera!!!
Så det var nära att vi ställde in honom i transporten för att åka hem... men jag tänkte att prova hoppa kan vi ju ialf göra, det är ju bara o gå ut om han fortsätter att dumma sig!! Men väl inne på banan så fick vi till galoppen, o inte vilken galopp som helst... Utan racer-galoppen!! Jag lovar, det gick i 300 km/h... Åh han hoppade högt över hindrerna.. så ont någonstans hade han ialf inte!! Tongue out Tyvärr fick vi en rivning...

I andra klassen var han näst intill lika dum på framridningen, men liiiite bättre ialf, kunde galoppa lite granna! Åh inne på banan kändes han jätte fin! Åh vi gick nolla i grunden o sen fick vi en rivning i omhoppningen! Men det resulterade i en placering!! Laughing Okej vi tog sista placerings platsen.. men med tänke på omständigheterna så är jag riktigt nöjd!!!

Kommer komma bilder från tävlingen så småningom, håll utkik!Bellton är verkligen schitzofren... Tongue out
Han har tre personligheter på tävlingsbanan!!

Nr 1 - Helt dum i huvudet på framhoppning, stressad o krånglig. Det är ofta framhoppningen inte går så bra...

Nr 2 - Väl inne på tävlingsbanan är han i sitt esse och han hoppar som aldrig förr!!

Nr 3 - Mellan klasserna står han lugnt o stilla o tittar på alla andra hästar och äter lite gräs...
Idag finns det ingen återvändo... För idag har jag anmält mig & Bellton till vår premiärtävling i fälttävlan!! Laughing
Den 4e juli är det dags!!
Jag är egentligen inte ett dugg nervös för själva terrängmomentet.. men dressyren!! Speciellt eftersom han har böjrat krångla igen i vänster galoppen! Suck!

Men jag längtar!! Innan tävlingen ska vi hinna med en terrängträning på Baståsen nästa måndag!! Det känns skönt! Laughing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback