En hektisk men rolig lördag!

2010-06-13 @ 16:47:16
Lördagen började med att klockan ringde redan klockan sju på morgonen, gäsp.. Men det var rellativt smärtfritt att gå upp när man ska iväg och tävla!! ;)

Idag var det nämligen dax för årets premiärtävling för mig och Bellton!! :) Det var nio månader sen vi tävlade sist... Åh jag har längtat efter att komma ut på tävlingsbanorna igen.. Åh idag var det alltså dax!! :D

När jag kom ut till stallet så sov gubbarna...Sötaste gubbarna!! :)

Sen bar det iväg till Enköpingsfältrittklubb!!

Första klassen var 95 cm och Bellton kändes super fin och vi bara flöt runt hela banan!!! Dock rev vi sista hindret.. så himla typiskt när han kändes så fin!!! :(

I andra klassen, 1m, så började med att jag fick en black out o höll på att rida mot fel hinder.. men i sista sekund så kom jag på mig själv o hann o svänga om o ta rätt hinder!! ;)
Sen så fick vi inte riktigt in samma rytm som vi hade i första klassen och vi fick två nedslag..Men jag är ändå suuuuper nöjd med dagens tävling!! :) För att han kändes såå mycket finare än vad han har gjort på väldigt länge!! :) Åh nästa söndag är det pay back time... För då ska vi tävla i Sala! :)

Fler bilder finns här:
http://www.pixbox.se/alb_show_id1187879_page0.htmlSen när tävling var slut och vi hade satt oss i bilen... Så kollade jag på klockan för första gången under hela dagen. Åh upptäckte att klockan var tre! Klockan fem skulle ett gäng tjejer komma hem till mig! Åh det såg ut som ett bombnedslag hemma...

Jag var hemma 16.15... Men jag hann både städa, duscha o äta lite innan tjejerna dök upp! Men stressigt blev det!! :P

Kvällen till ära så skulle vi ut till Elba på White night!! :)Jag och Carro hemma hos mig! :)Jossans klänning blev lite skrynklig.... Men det var lätt fixat!! haha.. ;)Hela gänget samlat!! :D Ni är grymma tjejer!! :)På båten på väg ut mot Elba var det raj raj!! ;)Jag o Malin bråkade om flytvästen... Man vet ju inte med en båt som är byggd på 1800-talet!!Väl ute på Elba åt vi en super mumsig somrig grillbuffe!! :)In i dimman, ut i regnet...Jag fick ialf en puss under kvällen!! Haha.. ;)Jag och sötaste Beatrice!!!

Kvällen var en underbart vit kväll!!! Trots att solen lös med sin frånvaro, och att det regnade... så var det himla kul att åka ut till Elba!! Åh jag tror att det kommer bli fler tripper dit ut under sommaren!! :)

TACK för en grym kväll tjejer!! :D
I skrivandets stund så är det söndag eftermiddag, och jag ska ta stålhingsten ut till stallet...
Men först måste jag tacka mamma för den underbart goda rabarbersaften jag sitter och dricker!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback