Slut på ett era..

2010-11-16 @ 22:49:05
Japp, i fredags jobbade jag sista dagen på Länsförsäkringar! Tänk att jag jobbat där i nio år! Time flies..

Ialla fall har jag jätte goa kollegor! Jag hade bjudit in en massa folk på fika o det kom säkert runt 40-50 st! Åh så hade de haft insamling.. Så jag fick massa fina grejer!!Tack alla goa kollegor för de fina presenterna! :)

Jag kommer att sakna dem såååå mycket!!! Det blir ju väldigt stor skillnad.. Från att ha jobbat på ett kontor med 130 pers till att sitta i köping med en gubbe... Okej totalt sett är de ju 7 st, men ändå!
Jag ser veeerkligen fram emot att börja jobba på det nya stället, men det kommer bli en stor omställning om man ser till det sociala! Men i höst är jag tillbaka i stan igen, o då kan jag luncha med alla igen, så då blir det ju nästan som vanligt igen! :)

Fast jag tror jag fortfarande inte har förstått att jag faktiskt har slutat på LF... Men måste erkänna att när jag satt o skrev mitt "hejdå-mail" så blev jag sentimental o ledsen! Men nu när jag är hemma o har semester, så känns det precis som semester!!

Fast när jag åker till nya jobbet så kommer det nog gå upp för mig! Ska bli sååå kul!! Åh spännande!
Men först tre veckors semster som sagt var! :D

Tänk vad det är grejer som man vill göra när man har semester.. det är nästan så att man blir lite stressad.. Fast jag försöker att ta det ltie som det kommer! :) Idag har jag ialf varit duktig!! Började med att storstäda köket.. har tom dammsugit bakom spisen o skurat kylskåpet! Blev som ett nytt kök! :)
ÅH sen åkte jag till stallet i det suuuper härliga vädret! Det var nästan som det var vår istället för höst/vinter.... solen lös o det droppade från träden o snön var på G att smälta bort! Tänk om det kunde vara så! :P Underbar tanke! Men så var det inte..
Sen har jag äntligen tagit mig i kragen o bytt till vinterdäck! Bättre sent än aldrig.. fast ändå i sista sekund!!
Så nu kan jag köra till Fia (min tränare som bor i Fjärdhundra) imorgon fm utan problem! :)

Dock är jag lite orolig.. för att Leo visar tecken på att han har urinsten igen! Suck! Varför är det alltid så när jag ska åka iväg?? Pratade med strömsholm o de sa att jag inte behövde åka in med honom ikväll pga att han faktiskt kissar några droppar o sen äter o dricker han normalt.. men ska ringa Djurkliniken imorgon o försöka få dem att skriva ut pencilin imorgon, det brukar hjälpa! Håll tummarna att det inte blir värre!

Nähe.. nu är det bedtajm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback